U Follow I Follow

Selasa, 23 Julai 2013

kembali

Assalamualaikum..

dah lama betul rasanya tak hapdet blog..
kesian blog & aku coz...sejak ada si kecik nie cam malas jeh nak menaip...penat kat rumah terbawa bawa kat opis....tapi jangan salah paham yea,bukan penat sebab ada baby...tapi penat layan kerenah baby yang semakin membesaq nie...rasa teruja lak nengok pembesaran baby depan mata...maklumlah dah lama tak berbaby kan......
nak jengah blog rakan rakan pun rasa mood asyik ke laut jeh....



dalam pada tu tak mengapdate coz hubby aku excident hu hu...dah sebulan dah ritu excident tanggal 21JUN13...ari nie baru hubby start keje semula setelah hampir sebulan dok umah....
alhamdulillah hubby masih di izinkan bekerja lagi untuk mencari sesuap nafkah bagi menyara kami anak beranak ...wah,sedihlah pulak....jari jemari nye yang patah tu alhamdulillah dah semakin sembuh,cuma masih belum boleh kerja berat lagi coz tulang jari baru tumbuh...takde canlah hubby nak angkat aku lagi kuang kuang kuang.... :-)
 






alhamdulillah dah makin sihat


untuk sekian kalinya terima kasih kerana masih lagi sudi baca... :-P