U Follow I Follow

Khamis, 3 Mei 2012

pindah

penat kan lau citer bab pindah memindah,tak kiralah pindah umah ke,pindah department ke,pindah opis ke walhal lau pindah sekolah sekalipun tentu ada penatnya kan...gitulah situasi aku sekang nie tengah dok sibuk sibuk mengemas barang,sok dah last dah nak moving ke tempat baru,tempat yang sekarang aku dok nie depa nak renovate bagi klass sikit ( klass ke...tunggu dan lihat...........................)...
kemaslah aku sikit sikit apa yang patut...tapi apa yang pasti semuanya aku campak dalam kotak !
 he he bosss jangan marah yea....! sok tempat baru I punggah lah balik :-)
mood nak wat keje pun dah takdak nih he he....
maaf bosss !!!


 nie tempat aku dok,dah tak nampak rupa meja dah.....

 tengok tu,tong sampah pun nak di pindahkan sekali .....tak cukup kotak dalam tong sampah pun jadi...he he

 sebahagian dari kotak kotak yang nak di pindahkan....

kotak kotak yang dah di sil kan,maknanya dah tak nak bukak bukak lagi........

yang nie plak sebahagian paper yang nak di juai,keuntungan dari juai paper tu apalagi....gi pekena nasi arablah beb......!!!

apa apa pun aku ucapkan tahniahlah wat kengkawan yang berhempas pulas mengemas,moga keselesaan menjadi milik anda di opis baru nanti.....!