U Follow I Follow

Khamis, 30 Mei 2013

khas buat mummy2 blogger

ada tak mummy2 blogger yang nak letgo pam susu,coz saya nye pum susu entah camaner saya guna dah patah....entah mungkin terganas saya pakai kot hi hi....nak beli yang baru maklumlah avent tu mahai sangat cecah 200 lebih lau tak salah medela pun gitu juga kan...tunggu promosi tak tahu bila...nak beli yang brand biasa takut plak jadi cam yang saya pakai tu...lau ada mummy2 yang nak let go murah2 anak dah besaq dari terbiaq gitu,lehlah juai kat saya....coz saya berhajat nak susukan baby hingga 2 tahun juga nak wat stok susu ....lau tak terpaksalah saya pejamkan mata beli jugalah mahai pun mahai lah....tak larat dah nak picit ngan tangan hi hi....(ayat tak sensor lansung)....