U Follow I Follow

Selasa, 30 Oktober 2012

sungai congkak

korang tahu tak sungai congkak tu kat ne,aku tak tahu ...tu yang aku tanya ....malu pun ada gak coz tempat tuh kat kat sini jeh tak jauh dari kawasan aku tinggal nilai...cuma ke depan sikit jeh kan....tapi tu lah hasben aku tak pernah bawa aku anak beranak kesana jadi memanglah aku tak tahu....( eh eh salahkan husben lak )


gini....

saturday nie baby bongsu aku tadikanya ada buat sukan tahunan kat tempat tuh....disuruhnya mana mana parents yang tak geti nak pi ke sana suh follow keta cikgu seawal 8 pagi....aku bukannya ape takut terlewat maklumlah anak kecik kecik nak bangun seawal pagi tu aku meroyan dulu baru bangun termasuklah bapak budak hu hu....soooo...laulah aku terlewat aku dah nampak sikit jalan ke sana taklah aku bertengkar ngan hasben salahkan diri memasing...anayway sape sape rakan blog pernah pegi atau jalan ke sana leh tolong citer sikit tak jalan nak ke sana dari umah aku nilai,sepang.aku dah cuba google maps tapi aku bler lah....nak guna gps note aku,aku tak geti guna he he.....