U Follow I Follow

Isnin, 8 Oktober 2012

tabah

salam pagi isnin....dah 2 hari berehat kat rumah kan...so harap hari nie keje tak stresslah yea....
aku pagi pagi nie mood sedih dah melanda...dapat berita anak kawan kat opis meninggal pagi nie,baru jeh aku jumpa dia last kamis ari tuh coz dia pun baru start keje baru habis pantang lah tuh...seronok jeh dia bercerita baby girl dia coz itulah satu satunya baby girl yang sebelum nie semua lelaki 3 orang....tak tahu ape sebabnya,pagi nie rakan seopis baru nak gi melawat kat spital....moga kawan aku tu tabah dalam ujian Allah yang aku rasa memang berat untuk di tanggung oleh seorang ibu yang baru habis berpantang....!

innalillahhiwainnailai hirajiunnn.....