U Follow I Follow

Rabu, 25 Januari 2012

Franch Oil



... dah lama xdgr cite psl french oil ni kan... aku ada kirim ngan kawan aku belikan franch oil nie,so pagi nie dia bagi kat aku,bukannya apa aku nie taklah begitu ariff ngan minyak nie,tapi dah kawan aku suggestkan suh cuba minyak nie,naklah aku cite sikit kaki aku nie hah merekah sakit kat tumit,dah bermacam macam minyak,cream aku gunakan aku cuba,cuma minyak kelapa je belum lagi...dah penat aku jumpa dokto,dokto pun asyik bagi cream yang sama jeh,katanya takdak cream lain,dokto suh aku jaga sendiri ! fullamak jaga sendiri,alamatnya tak terjagalah,bilalah aku nak jaga,hero heroin aku kat umah tu pun tak terjaga aku !

anyway aku cubalah minyak nie,manalah tahu kot kot ok...ade sape2 guna x?? share la pengalaman...