U Follow I Follow

Selasa, 18 September 2012

sabar je lah.....

Salam Tengahari...

maaflah minggu lepas aku tak dak mood nak update blog,coz tepon aku wat hal plak tak leh nak upload gambaq ke pc,dahlah berkobar kobar hati nie kononnya taknak mis langsung update blog bila dah jadi gini,terus merundum niat tuh....nama je tepon canggih,godek sikit terus hilang setting tuh....hu hu...
anyway lupakanlah kisah minggu lepas,nie nak citer sikit orang mai umah aku tak gitahu aku,kononnya nak wat suspen ...hah nie yang aku tak suka nih,aku lau orang datang umah mengejut nie tu yang tak best,buatnya aku...he he tak lintang pukang aku hi hi...nie sedara aku datang umah tak gitahu kononnya tepon aku tak dapat peerrhhhh agak agak lah lau nak tipu tuh,tepon aku tu senantiasa s di sisi aku tau....cuma lau mesej tu time kedit aku takdak memanglah aku tak jawab kan kan....
hah tak ke sudah aku jamu je ape yang ade....moral of story lau datang umah aku tuh,calling calling lah gitahu yea,sempatlah aku siapkan juadah air tangan aku kan kan....

cau cin cau nak gi lunch jap......